Thursday, 6 July 2017

Furaiha Skincare: Beauty Water

Tora datang lagi hehehe...Biasa kan suka muncul lewat-lewat malam.😂😂

Ok ok Assalamualaikum, awak semua apa khabar? Diharapkan baik-baik saja ya.Komenlah kalau awak baca posting ni pukul berapa ya?

Malam ni Fitrah nak share sikit info pasal Beauty Water. Dedulu ada yang tanya, Furaiha tak ada toner ke? Fitrah jawab tak ada la.Tak kan nak memandai cakap ada. 😂

Alhamdulillah, baru-baru founder Furaiha dah keluarkan produk baru salah satunya Beauty Water. Beauty water ni salah satu fungsinya adalah sebagai toner.Haaa happy tak Furaiha dah ada toner.Bukan biasa-biasa tau.Multi-tasker lagi.😍😍

Nak tahu lagi ke fungsi Beauty Water ni?

Ok sambung baca ehh.

Fungsi beauty water:

💞make up nampak gebu (apply sebelum pakai make up)

💞mengecilkan pori

💞mencerahkan kulit

💞acts as natural toner

💞menegangkan dan anti penuaan

Beauty water ni bukan oily toner ya.Jadi orang yang kulit berminyak pun boleh guna.Boleh guna untuk kegunaan harian dan sesuai untuk semua jenis kulit. Wow satu kali 😘😘

Lepas cuci muka dah boleh spray dekat muka. Senang kan spray spray je.

Oh ya bahan-bahan dia next entri boleh?

Nak order klik sini k http://www.wasap.my/+60175756557/

Salam Sayang daripada Chep Fitrah

No comments:

Post a Comment